JOSEP BUSQUET, PERE MEJAN I JAVI DE CASTRO A L’ESCOLA JOSO SABADELL.

Aquest proper dissabte 21 de febrer al matí en horari de les 10:15 h. a les 11:45 h. els autors Josep Busquet, Pere Mejan i Javi de Castro,venen a l’Escola Joso Sabadell a fer una xerrada-conferència sobre el procés de construcció del còmic i l’autoedició a partir dels seus treballs, La última Aventura de Dibbuks i Fargons & Gorgons, que posteriorment, signaran a la botiga dels nostres amics de Norma Còmics Sabadell.
La xerrada admetrà la participació dels assistents per a major aprofitament de la visita d’aquests autors que en la seva etapa de formació van ser alumnes del nostre centre de Barcelona, però l’auditori està acotat només als alumnes en actiu d’aquest curs 2014-2015 a causa de l’espai reduït disponible.

Comments are closed.