VISITA A L’EXPOSCIÓ DE PIXAR AL CAIXA FÒRUM.

El passat dijous 26 de febrer, els nostres alumnes del curs d’Art-gràfic, van fer una visita a l’exposició que Caixa Fòrum exhibeix sobre PIXAR
A part de poder contemplar totes les feines exposades i els models esculpits d’alguns dels personatges més emblemàtics de la seva àmplia i coneguda producció, el poder visionar els documents i treballs de les diferents fases de creació, pre-producció i execució, per a qualsevol que li agradi, (ni que sigui una mica aquest món gràfic), és un privilegi i quasi una obligació d’assistir a aquesta exposició.
Hi ha massa talent a l’abast com per a ignorar aquesta marca de referència i innovadors mundials de l’animació.
A part de la visita guiada per els respectius professors que van organitzar la sortida, els alumnes també van haver de fer els exercicis d’aplicació de la matèria per tal d’aprofitat en la seva totalitat l’activitat.
Els alumnes, han reconegut l’enorme i profitosa oportunitat de poder haver estat espectadors d’aquestes mostres de talent que difícilment, tindran oportunitat de tornar a contemplar.
Per tant, no podem deixar de recomanar-vos que aprofiteu-vos d’aquesta oportunitat i no la deixeu passar que és només fins a primers de maig.

Comments are closed.