CONFERÈNCIA DE RAMON BACHS A LA JOSO SABADELL.

El passat dissabte 7 de febrer,durant la primera part del matí i gràcies a les gestions d’en Rafel de Norma còmics Sabadell, Ramon Bchs, va oferir una conferència-xerrada per als alumnes presents, del nostre centre. 
Aquest prolífic autor que es va formar en la seu de Barcelona de l’Escola, va explicar la seva relació i com va iniciar-se ne el seu treball dins del mercat americà. Va repassar els seus inicis i trajectòria. També va oferir consells per als alumnes que volen projectar la seva professió dins d’aquest àmbit i estil. Va contestar a totes les preguntes que la xerrada va derivar amb generositat i realisme.
Després de la conferència, va apropar-se a la botiga dels nostres amics a dedicar i signar volums de BATMAN, CIUDAD DEL CRIMEN, treball que signa amb el guionista David Lapham i publicat per DC Comics.
Ens ha fet molta il·lusió poder tornar a comptar amb la presència voluntària i desinteressada d’un autor de renom com Bachs, que a més a més s’ha format i es va iniciar en l’entorn de la nostra Escola. 
Moltes gràcies per la visita i la dedicatòria Ramon ! 
També volem agrair a la nostra fotògrafa de guàrdia Mireia Girbau, sense la qual no hi hauria aquest material que il·lustra aquest escrit !

Comments are closed.