ESCOLA JOSO SABADELL A LA FESTA DEL CÒMIC I EL LLIBRE INFANTIL 2015.

Durant tot el dissabte 24 d’octubre de 2015. es va celebrar al carrer de Sant Antoni de Sabadell, la festa del còmic i el llibre infantil, que organitzen, entre d’altres, els nostres amics de Norma còmics Sabadell.
Gràcies a la implicació d’alguns dels nostres alumnes, que es van oferir de forma voluntària, el nostre centre va poder participar en un petit espai de demostració, informació i concurs als vianant que es van apropar durant tota la jornada.Volem donar les gràcies als organitzadors per les facilitats per a poder participar en aquesta activitat i sobretot, als alumnes, (sobretot els que van estar a la tarda), per el seu compromís desinteressat en ajudar-nos en aquesta tasca de participació !

Comments are closed.