VISITA A DIÀFANO STUDIO.

Responent a la seva invitació, ha estat una sorpresa molt agradable poder visitar a uns quants ex alumnes de l’Escola que s’han establert fa poc en en nou espai de treball molt a prop. 
Així, aquest migdia hem pogut petar la xerrada, mentre ens han ensenyat les instal·lacions del Diàfano Studio, (nom no oficial de l’estudi), amb la Marina, en David, Jonathan i Héctor sobre l’actual dolç moment de feina que gaudeixen i les relacions i condicions de treball que regeixen en aquest espai tant especial que han organitzat.
És a dir que com dèiem fent broma: hi ha vida més enllà de l’Art-gràfic… I estem molt contents i també una mica orgullosos de veure i comprovar com la feina ben feta te recompensa i que els alumnes compromesos en la seva formació es converteixen en autèntics professionals de solvència contrastada.
Moltes felicitats i força amb la feina !

Comments are closed.