PRESENTACIÓ DE REVOLUTIONARY ROAD D’EN LUÍS QUILES A L’ESCOLA JOSO SABADELL.

El divendres 6 de novembre, en Luís Quiles va presentar el seu cèlebre recull de treballs Revolutionary road, als nostres alumnes del primer i segon curs d’Art-gràfic
Va ser una estona de xerrada interessant i amena, sobre aquest controvertit i poderós volum de treballs que, durant molt temps, el nostre ex alumne, havia anat denunciant en una varietat social molt heterogènia.
Relació amb les xarxes, relació amb les “fans”, amb els “haters”, procés de treball, censura, trajectòria professional i artística…
Els nostres alumnes van poder preguntar sobre qualsevol qüestió a aquest artista tant accessible i sincer.
Ha estat un plaer que en Luís ens visités i li hem d’agrair molt, com també agrair encara més les gestions d’en Rafel de Norma Còmics Sabadell, per la seva intervenció per a fer aquesta activitat possible encara que per a ell, fos perjudicial muntar una sessió de dedicatòries en horari matinal, on hi ha molt menys assistència de persones que puguin aprofitar aquesta sessió de tracte personal amb autors a la seva botiga.

Comments are closed.