S’estrena el documental ‘Red Cunt’, amb personatges de la Berta Carretero

La Berta Carretero, alumna d’Art Gràfic, ha participat en el disseny de personatges del documental “Red Cunt”, que s’ha estrenat ara fa uns dies i que dona el tret de sortida a una trilogia sobre les tres “M” tabú de les dones: menstruació, masturbació i menopausia.

Red Cunt“, de la directora lleidatana afincada a Alemanya Toti Baches, reivindica la naturalitat de la menstruació i denuncia el tractament tradicional que se li ha donat, com si fos un problema o quelcom brut. Después de “Red Cunt” vindran “Hot Cunt” (sobre la masturbació) i “Silver Cunt” (sobre la menopausia).

Tràiler, en alemany (subs en anglès) i català, del documental.

El documental, d’imatge real, també inclou escenes d’animació. Alguns dels personatges de les animacions han estat dissenyats per Berta Carretero.

Mensi i Mare Mensi, personatges creats per la Berta Carretero.

📷Imatge principal: fragment del cartell promocional del documental “Red Cunt”.

Comments are closed.