Expo a Fancon de la Joso Sabadell

FanCon és un festival gratuït d’oci alternatiu que se celebra anualment a Palau-Solità i Plegamans. Al llarg de les seves nou edicions s’ha consolidat com un espai de referència del seu sector a Catalunya. L’Escola Joso Sabadell participa enguany amb una exposició de treballs d’alumnes d’Art Gràfic.

Quan des de l’organització de Fancon ens van oferir tenir un espai per fer una exposició de les gairebé tres dècades d’història de la Joso Sabadell, vam tenir clar que les protagonistes de la mateixa havien de ser la creativitat i el talent de les i dels nostres alumnes. Dit i fet, vam triar una petitíssima mostra d’obres d’alumnes que els darrers anys han dut a terme el curs d’Art Gràfic a l’escola.

Art Gràfic és el nostre curs professionalitzador. Al llarg de quatre anys, els i les alumnes es preparen per poder accedir a qualsevol professió on estigui involucrat el dibuix i també adquireixen molts coneixements bàsics de 3D, animació o disseny gràfic. Aquesta mostra és una tria variada de treballs duts a terme per alumnes d’Art Gràfic de l’Escola Joso Sabadell, de les generacions dels darrers anys. Per les nostres aules han passat alumnes que actualment són autores i autors de renom. Un bon grapat ara són profes al centre.

Fancon

L’organització de Fancon suma múltiples associacions capdavanteres en els seus camps del lleure alternatiu, per crear una gran programació apta per a tots els gustos. Els jocs de taula, el cinema alternatiu, la literatura fantàstica, el món asiàtic, els jocs de rol, les miniatures, els videojocs, els rols en viu, la recreació històrica, el podcasting o el còmic són exemples dels mons que trobem a FanCon.

Podeu veure la programació del festival aquí.


📸 Imatge destacada: una part de l’exposició a l’entrada del Pavelló Maria Víctor, nucli central de Fancon.

Comments are closed.