Curs Manga Escola Joso Sabadell Rokushi

Nou curs: MANGA!

Curs intensiu d’un any d’iniciació al manga.

El manga s’ha consolidat com el tipus d’historieta més llegida al món, fins i tot a països amb una forta tradició de còmic propi com els EUA o França. La seva atractiva estètica, així com la seva narrativa àgil i emocional, han conquerit els cors de lectores i lectors de totes les edats. 

El curs de manga de l’Escola Joso Sabadell està pensat per fer els primers passos a l’univers manga amb un programa d’estudis adaptable als interessos i el nivell individual de cada alumne, tractant aspectes essencials de dibuix, entintat, color, ús de trames, disseny de personatges, narrativa i composició de pàgines.

Durant el curs també s’analitzaran temàtiques, tècniques i estils dels autors més característics, així com els principals gèneres del manga (shonen, shojo, etc).  

Tant si tens ganes d’endinsar-te al manga per pura afició, com si vols resultats més exigents, aquest és el teu curs.

Contacta’ns per rebre més informació o resoldre els teus dubtes!

頑張りましょう


📷Imatge destacada: il·lustració de Rokushi, professora del curs.

Comments are closed.