Gema Foz - Concurs de Còmic Ciutat de Cornellà -web

Gema Foz, premiada al 38è Concurs de Còmic “Ciutat de Cornellà”

La nostra alumna d’Art Gràfic, Gema Foz, ha rebut el premi a l’Obra finalista per les seves pàgines “Convivència amb els humans”. La premiada va assistir al lliurament de premis, que es va dur a terme al Castell de la ciutat de Cornellà.

Vinyetes de ‘Convivència amb els humans’, de Gema Foz.

El Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà, un dels més prestigiosos de l’estat, està adreçat a joves d’entre 12 i 30 anys. La iniciativa, que va néixer l’any 1985, té l’objectiu de fomentar la creació artística al món de les vinyetes i per ell han passat alguns dels autors actuals més reconeguts.

Premiades i premiats al concurs

La Joso està d’enhorabona enguany. A banda de Gema Foz, de l’Escola Joso Sabadell, entre els premiats d’aquest any també hi ha tres alumnes de l’Escola Joso de Barcelona. Els afortunats han estat Thalaya Joana Jódar Mad’Jarova, guanyadora a la Millor obra juvenil per ‘Tu pequeño convento’, Laura Sánchez Carrizosa, premi a la Millor historieta en català per ‘Formatge de cabra’, i Álvaro Torres Sánchez, Millor historieta d’humor per ‘Abuelas y gatitos’.   

El lliurament de premis és el tret de sortida dels actes de la 38a edició de la Mostra del Còmic de Cornellà, que inclou exposicions, tallers i xerrades. Podeu consultar el programa sencer aquí


📸Foto principal: Gema Foz davant les seves pàgines, premiades al 38è Concurs de Còmic “Ciutat de Cornellà”. Bravo!

Comments are closed.