Olimpia García, guanya el concurs de la Postal de Nadal

El certamen, adreçat a l’alumnat d’Art Gràfic del nostre centre, ha estat guanyat per l’alumna Olimpia García.

Per segon any consecutiu el diari digital iSabadell ha organitzat conjuntament amb l’Escola Joso Sabadell el concurs d’i·lustració de la postal de Nadal del mitjà. Enguany, com a novetat, també s’han imprimit 2.000 exemplars de la postal que es poden aconseguir a Sabadell Còmics i al Rincón del Friki. Ambdós comerços s’han sumat en la present edició com a patrocinadors de la iniciativa. 

La proposta guanyadora ha estat la d’Olimpia García, de 22 anys. Així ho ha decidit un jurat compost pel director de l’Escola Joso, Sebastià Roman, el director de l’iSabadell, Jordi de Arriba, el responsable de Rincón del Friki, Enrique Ramos, i de Sabadell Còmics, Rafel Sabater, i l’exalumne de la Joso i autor de la vinyeta dominical d’iSabadell, Roger Surroca.

La il·lustració de García presenta una casolana escena nadalenca, protagonitzada per una jove lectora de còmics asseguda al peu d’un guarnit abre de Nadal. Una imatge quotidiana, també una mica friki per la presència de Baby Yoda (el famós personatge de la franquicia de Disney ‘Star Wars’), i molt sabadellenca. La Torre de l’Aigua que podem veure a través de la finestra així ho atestigua. La postal desitjarà unes bones festes als lectors i a les lectores d’iSabadell en accedir al web aquest cap de setmana, 24 i 25 de desembre.  

Aquest concurs té l’esperit d’ajudar a donar a conèixer a futurs i futures professionals de la il·lustració, oferint un espai de visualització que diàriament arriba a moltes sabadellenques i molts sabadellencs. El concurs forma part de l’aposta del digital iSabadell pel talent local. Al Concurs de Microrelats (de literatura) i al Concurs #EstiuSabadell (de fotografia) del diari, es consolida el Concurs de Postal de Nadal, d’il·lustració.


📸Foto: Olimpia García i el nostre director, Sebastià Roman, davant la postal guanyadora. 🎄🎅

Comments are closed.