Ens visiten alumnes de l’Escola Vedruna Carme Sabadell

El professor de l´Escola Joso Sabadell, Josep Busquet, ha impartit avui al centre una xerrada sobre manga i anime a alumnes de l’escola Vedruna Carme Sabadell.

Un grup d’alumnes d’educació primària de l’escola Vedruna Carme Sabadell ha estat treballant des de l’inici del curs en el seu projecte educatiu ‘Anime’. Després de mesos de recerca, l’han conclòs avui en una xerrada amb el nostre professor de guió, Josep Busquet.

El Josep els ha explicat els orígens del manga i l’animació japonesa, així com tot el procés de producció d’un anime; tasques, equip necessari,… i per què al Japó és tant important l’aspecte visual. Els i les alumnes han après moltes coses sobre el país nipó i han pogut resoldre els dubtes que li han traslladat.

¡Moltes gràcies per la visita i sort amb els vostres futurs projectes!


📸Foto: el Josep Busquet durant la xerrada a alumnes de l’escola Vedruna Carme Sabadell. ⛩️

Comments are closed.