Webtoon amb Meritxell Garcia, curs intensiu

L’Escola Joso Sabadell incorpora com a professora a l’autora del webtoon Gecko Chan. 

Il·lustradora, dissenyadora gràfica, concept artist, directora d’art,… i també creadora i dibuixant de Gecko Chan. Tot això, i més, és la Meritxell Garcia, la nova professora de l’Escola Joso Sabadell.  

Meritxell Garcia, nascuda a Terrassa, impartirà l’assignatura de webtoon dins del curs d’Art Gràfic. Però qualsevol alumne o exalumne de l’escola podrà matricular-se en les seves classes per aprendre-ho tot sobre com narrar en aquest format de còmic digital de lectura vertical, nascut a Corea ara fa 20 anys. Els darrers anys els webtoons han experimentat un gran creixement en autors i lectors, arreu del món. 

Geco Chan, Original de Webtoon, narra la història d’un dinosaure adolescent que ha d’aprendre a lidiar amb uns poders que no controla, alhora que fuig d’una caçadora de monstres que intenta capturar-lo. Ho farà amb ajuda dels seus nous amics humans, als que coneix en la nova ciutat a la que s’acaba de mudar.

El nou curs de Webtoon és una de les apostes de l’Escola Joso Sabadell per continuar estant al capdavant de l’ensenyament del còmic, el manga i altres formes de narrativa visual. Quin millor moment per fer-ho que en el marc del nostre 30è aniversari.

Si esteu interessades o interessats en el curs, podeu fer-nos arribar un mail a info@jososabadell.cat o fent servir el nostre formulari.


📸Meritxell Garcia i Gecko Chan, benvinguts a la Joso Sabadell! 💚

Comments are closed.