Alumnes d’Art Gràfic imparteixen tallers a l’Abacus

Alumnes de 4t d’Art Gràfic impartiran tallers de dibuix a botigues Abacus del Vallès Occidental. La iniciativa és fruit de la col·laboració que Abacus duu a terme a tota Catalunya amb l’Escola Joso.

En el marc de la campanya d’Abacus ‘Viu el mes del còmic’, que la cooperativa duu a terme entre el 3 de març i el 2 d’abril, alumnes de l’Escola Joso impartiran tallers de dibuix arreu de Catalunya. En el cas de Sabadell, seran alumnes de 4t d’Art Gràfic de la nostra escola les encarregades i els encarregats de conduir els tallers en botigues Abacus del Vallès Occidental.

La nostra primera participació ha tingut lloc aquest cap de setmana a la botiga Abacus de Sabadell. L’activitat, ‘Taller de Còmic i Manga: creació de personatges’, ha anat a càrrec de la Sheyla Haddad.


📸La Sheyla Haddad durant el taller a l’Abacus de Sabadell 👩🏻‍🏫

Comments are closed.