La impremta Cevagraf, a Rubí.

Visita a Cevagraf

Un any més, el personal de la impremta Cevagraf acull en les seves instal·lacions a l’alumnat de 4t d’Art Gràfic. 

Les i els alumnes de 4t d’Art Gràfic han pogut veure com es duu a terme el procés d’impressió d’una publicació. Des de la pantalla fins a la col·locació de la portada, moment en que les obres ja estan llestes per viatjar cap als seus destins. Ho han fet a la impremta Cevagraf, a Rubí, on el seu director d’operacions David Rodríguez els ha acompanyat durant tot el procés. Al llarg de l’itinerari per les diferents etapes d’impressió (imposició, tria de paper, talls, encolat o secat, per citar-ne algunes), Rodríguez ha pormenoritzat tots els procediments que es duen a terme.

El grup de 4t d’Art Gràfic en un moment de la visita.

Cevagraf va néixer l’any 1986 a una petita oficina de Barcelona. Gairebé quatre dècades d’experiència al mercat després, s’ha consolidat com una impremta online puntera. Un dels recursos que la impremta ofereix és el seu bloc de còmics on comparteixen cada cert temps informació que de ben segur el nostre alumnat trobarà molt interessant.


📸Una treballadora de Cevagraf en una de les etapes d’impressió. 🖨️

Comments are closed.