Darreres sortides d’Art Gràfic: Zoo, Pixar i ECC Còmics

Les i els alumnes d’Art Gràfic han disfrutat de les darreres sortides del curs: Zoo de Barcelona, per dibuixar en viu, i exposició interactiva ‘La Ciència de Pixar’, que acull el CosmoCaixa.

Alumnes de 2n i 4t d’Art Gràfic, acompanyats pels professors Roger Pérez i Manu Ortega, han pres apunts al natural de la fauna, la flora i les instal·lacions del Zoo de Barcelona

Els i les joves dibuixants han pogut practicar aquesta disciplina per guanyar en velocitat i soltura. Traçar veloçment figures i motius, havent d’analitzar ràpidament el que es vol dibuixar i plasmant-lo en traçades elementals, per aconseguir dibuixos bàsics però acuradament fidels a la realitat, és un exercici que ajuda molt a evolucionar com a artistes.

A la sortida també ens han acompanyat alguns exalumnes d’Art Gràfic.

Les classes de 3r i 4t d’Art Gràfic també han visitat l’exposició La ciencia de Pixar’ que acull el Museu de la Ciencia CosmoCaixa, amb el professor Victor Gimenez

‘La Ciencia de Pixar’ és una exposició descobrir el procés utilitzat en la creació de les pel·lícules de Pixar. 

L’alumnat ha pogut descobrir el procés que utilitza Pixar per convertir una idea en una pel·lícula i aprofundir en cadascuna de les vuit seccions en les que la companyia d’animació divideix les produccions: modelatge, rigging, superfícies, sets i càmeres, animació, simulació, il·luminació i rendering.

La darrera de les visites, tambè de la mà del professor Victor Gimenez, l’han dut a terme els i les alumnes de 3r d’Art Gràfic a ECC Còmics.


📸Foto principal: alumnes d’Art Gràfic a l’exposició de Pixar.

Comments are closed.