Cap a la Fira Sakura Matsuri!

Si el 2 de maig donàvem el tret de sortida al Sakura Matsuri Sabadell, amb la inauguració del Sakura Ciutat, aquest cap de setmana viurem el seu colofó amb la celebració de la Fira Sakura Matsuri.

Divendres 17, dissabte 18 i diumenge 19 de maig. O el que és el mateix: 3a edició de la Fira Sakura Matsuri Sabadell. Tres dies en que la Fira Sabadell esdevé un bocinet de Japó amb activitats per a tots els gustos: tasts gastronòmics, exhibicions d’arts marcials o dansa, mostres de roba tradicional, tallers de caligrafia… 

L’Escola Joso Sabadell estarà present amb stand propi, on alumnes i exalumnes d’Art Gràfic duran a terme exhibicions de dibuix en viu i vendran reproduccions del seu art.

A més, també hem organitzat algunes activitats:

Dissabte 18, a les 10h, la nostra exalumna Mireia Girbau moderarà el col·loqui “Manga made in Spain”: quines editorials publiquen manga fet a Espanya, quins són els autors i autores autòctones amb més impacte, els títols supervendes… Es pot publicar al Japó des d’aquí? Aquestes i d’altres qüestions al voltant del món editorial manga a l’estat seran tractades per José A. Serrano, crític i divulgador del còmic, i Carles M. Miralles, editor d’Arechi Manga.

També dissabte, en dos torns (de 16h a 17h i de 18h a 19h) tindrà lloc la 2a edició del nostre Combat de dibuixants! A les 16h s’enfrontaran quatre alumnes de la nostra escola, que hauran de dibuixar en deu minuts dues peticions que es facin des del públic i que tinguin a veure amb el Japó. Guanyarà qui millor dibuix faci, a criteri del públic. Només pot quedar un o una.

A les 18h repetirem la dinàmica, aquest cop amb profes i exalumnes. El guanyador o la guanyadora de cada ronda s’enfrontarà en un darrer combat d’1 vs 1. Qui guanyarà? Alumne o profe?

També a les 18h de dissabte, el nostre alumne Geray Serrano impartirà un taller gratuït, per a totes les edats, de disseny de personatges manga. 

Ja diumenge, de nou a les 18h, la nostra alumna Celia Montalbán durà a terme un taller gratuït, per a nens i nenes i joves a partir de 8 anys, per fert una carpa koi amb la tècnica de l’esgrafiat.

Comments are closed.