JAIME CALDERÓN A L’ESCOLA JOSO SABADELL.

Gràcies a la intervenció d’en Rafel, de la botiga Norma Còmics Sabadell, ahir divendres 19 de desembre de 2014, en Jaime Calderón, va venir al nostre centre a presentar el seu últim treball: ISABEL, LA LOBA DE FRANCIA, VOLUM 2.
En acabar la conferència, tenia programada una sessió de signatures i dedicatòries a la botiga d’en Rafel acompanyat per en Carles, editor de YERMO EDICIONES i responsable de la publicació d’aquesta prestigiosa obra publicada per Delcourt originalment, que també va intervenir en la conferència puntualment.
Més que una presentació a l’ús, la xerrada, va transcórrer fluida per les preguntes d’un auditori compost d’alumnes, ex alumnes, visitants espontanis i professors, que es va interessar per temes tant tècnics, professionals o artístics, las quals en Jaime, es va prestar a contestar extensa i detalladament, mostrant un material gràfic increïble i d’una qualitat envejable que portava per l’ocasió.
Com a resum, es pot dir que va ser un veritable privilegi que un artista d’aquest nivell, es prestés durant una bona estona a explicar-nos els processos, experiències i mètodes del seu treball.
Cal agrair les fotografies de l’activitat al Joan Carles Claveria que va fer de fotògraf improvisat.

Comments are closed.