MÉS PREMIS A L’ ESCOLA

L’ANNA MARTÍNEZ, que és alumna del 1er. curs de Manga és la guanyadora del concurs de dibuix dels jocs florals que per Sant Jordi organitza la seva escola: MONTCAU LA MOLA a Matadepera. El treball era en format DIN A 3 i pintat en blanc i negre amb tinta xinesa. FELICITATS ANNA!!!
A part, hem volgut penjar-li un treball que ha fet de recuperació de nota per la 2a. avaluació del curs de l’Escola Joso, que consistia en fer una il·lustració en que el propi alumne es tenia que incloure en el contingut gràfic d’una seqüència d’ una pel·lícula de terror i que l’Anna ha fet amb la tècnica de bolígraf amb el mèrit que això suposa per la seva edat ja que no més té 14 anys.

5 comments

 1. Anónimo

  aaixxx ana martinezz del grupitoo BLABLA
  no puc pensa k dibuixis tanbe si io t demanu k dibuixis un tiu i mel fas a paletssss

  wenu dewdeWWW

  J.F.D.

 2. Anónimo

  Juas juas, felicitsts anaa!! kom mola oi?

  pero han remarcat això de recuperacióo e?? mira k no asistir al exameen!! XDxD

  wenoo, k m’alegroo molt per tuu macaa

  petoons

  patryy