NO TANT SOLS CONCURSOS A L’ESCOLA. TAMBÉ AL CONCURS DE DIBUIX DE CASSA.

Al concurs de dibuix que organitza la Companyia d’Aigües de Sabadell, (CASSA), la nostra alumna del curs de manga de 13 anys ENA BEISLY i el nostre alumne MARC YUSTE de 1er. CÒMIC-MANGA també de 13 anys, han guanyat tots dos l’accèssit de la CATEGORIA B per estudiants d’ Institut de entre 12 a 16 anys d’ edat. La temàtica del concurs era sobre l’aigua i dibuixat en un format DIN A 4, pintat amb tècnica lliure, (anil·lines en cas de l’Ena), amb un termini de presentació vora d’un mes. L’entrega de premis es fa el dia 28 d’ Abril i els nostres alumnes podran recollir un reproductor mp4.
Felicitats Ena i Marc!!!

1 comment

  1. Anónimo

    Holaa! soc l’Ena i surto com el cul en aquesta foto ¬¬ jaja
    Bé ja ens veurem a la Joso, amb les nostres parides setmanals 🙂