2on. NÚMERO DE “LOS HUEVOS DE KRATOS”.

Coincidint amb la XV edició del saló del manga, els alumnes de l’ escola van editar el 2on. número del fanzine LOS HUEVOS DE KRATOS dedicat al Japó. La seva difusió va ser un éxit complert i la tirada d’ un centenar d’ exemplars es va exahurir amb poques hores. De tal forma que si hi ha algú interessat en adquirir un exemplar, s’ està preparant una segona edició i us podeu dirigir a: nezdlc@mail.com o javiel30@hotmail.com per demanar que us reservin un volum. A les imatges podeu veure la portada i contraportada d’ aquest fanzine, obres d’ en Cesc Fullana i en David Gómez respectivament, els dos volums i l’ anunci que l’ escola va fer per a aquest número.

1 comment

  1. Anónimo

    Carai Cebas, com t'agrada riure't de la Belén, xDD
    Se't troba a faltar a tu i a les teves parides per qui per la JOSO 🙂

    Ena