PREPARACIÓ DEL # 3 DE “LOS HUEVOS DE KRATOS”.

Ja s’ està gestant el tercer volum del fanzine dels alumnes de l’ Escola Joso Sabadell dedicat a “el teu còmic preferit” en el que els autors repassen o fan un homenatge a aquells còmics o personatges preferits. Aquest volum sortirà a la propera edició del Saló del Còmic de Barcelona i com a tast us oferim l’ anunci que la nostra escola inclourà en aquest volum. Els nostres anuncis s’ estan especialitzant, ultimament, en tenir com a convidats a la “crem de la crem” de l’ àmbit mediàtic.

3 comments

 1. Anónimo

  xDD
  xcert particparé a 2 concursos +, xdd… Ja t'aniré informant 🙂
  També he fet una il·lustració x al fanzine de l'Arare 🙂

  Ena

 2. Gem.

  hahahha com q a la joso no si troba gent elegant ni interessant… peeeeerrrrdonaa xD si li donem mil voltes… b b, macu l'anunci ja ens vorem pel salo, q em tocara fer classe alla 🙂