“HUEVOS DE KRATOS” # 3 I DEBUT DEL “CARA B”.

Durant la celebració del passat Saló del Còmic de Barcelona els alumnes de l’ Escola Joso de Sabadell van distribuir el nou número, (el tercer), del fanzine LOS HUEVOS DE KRATOS i també van presentar el primer número d’ un nou projecte, un producte que ja no està obert a qualsevol alumne de l’ escola, si no que ja és un projecte acotat entre uns quants companys amb temàtiques i estils més personals titulat: CARA B.

Les vendes dels nous exemplars els hi ha anat força bé i ja disposen només d’ uns quants exemplars en “stock”, par tant, si esteu interessats en adquirir aquestes obres tindrieu que possar-vos en contacte amb els editors a través del blog que han fet per gestionar la difusió i distribució dels seus productes: http://www.carabeblog.blogspot.com/

Aquestes són les portades dels fanzines esmentats. Les fotografies de les portades són gentilesa d’ en Vicente Soria.Tmbé veieu al Javi Orenes, (un dels editors dels fanzines) i al Marc Torruella ,(el pare del “Gouache”), venent la mercaderia al Saló del Còmic.
Disfruteu-los amb salut!!

1 comment

  1. Madock

    Eiiiiiii Sebas quina gran notícia! Jejeje…
    Espero que us vagi a tots molt bé. Segur que ens tornarem a veure.

    A cuidar-se!