EMBRIÓ DEL CURS D’ ART-GRÀFIC A L ‘ESCOLA JOSO SABADELL..

Ens fa molta il·lusió el poder anunciar a tothom: alumnes, ex alumnes, amics, coneguts o seguidors, que gràcies a la iniciativa d’ un grup dels propis alumnes avançats que cursen els seus estudis amb nosaltres, s’ està gestant un grup incipient i mínim que te la intenció de cursar les matèries del programa que permetria a la fi, fer el curs d’ ART-GRÀFIC en el nostre centre de Sabadell.

El procés d’ execució d’ aquest curs tan prestigiós, doncs, està en procés d’ estudi que permeti solucionar tots els diferents aspectes d’ organització que confirmin la viabilitat completa d’ aquest projecte tan important per als nostres usuaris que vulguin enfocar el seu aprenentatge de cara a la sortida professional en qualsevol àmbit que les matèries del curs ofereixen.

Si esteu interessats en rebre més informació o accedir a la llista d’ espera del curs en previsió de que es puguin exhaurir les places, poseu vos en contacte amb nosaltres amb la màxima brevetat possible.

Us seguirem informant.

1 comment

  1. Samuel Belmonte i Gil

    ex-alumne,estic molt interessat i espero amb impaciència futures noticies.De moment compteu amb mi!