ESCOLA JOSO SABADELL I CAMALOON.

Vols promocionar-te tu i la teva feina creativa i gràfica ?
La teva creativitat pot tenir recompensa !
L’ Escola Joso Sabadell convoca als ex alumnes i amics el proper dimarts 22 de gener a les 16:00 h. un parell de responsables deCamaloon,  estaran al nostre centre, per oferir una demostració del funcionament del lloc web on pots dissenyar els teus productes originals que son posats a la venda. Respondran a totes les vostres preguntes o dubtes. A poder ser, confirmeu la vostra presència ja que l’ aforament és limitat i reserveu la vostra plaça. Sereu benvinguts.
Per cert, podeu veure com funcionen a:  http://camaloon.com/ca/galeria
Us esperem !

1 comment

  1. Anónimo

    M'agradaria pensar que abans de decidir aquest horari s'ha intentat tenir en compte les dificultats que alguns alumnes tenien per assistir-hi i que no s'ha decidit unilaterlament….ja que degut a la falta de feedback no se sap que interpretar.

    Gràcies i que gaudiu de la reunió els que hi pugueu assitsir.

    Marta