INAUGURACIÓ DE L’ EXPOSICIÓ ELS FRUITS DELS PIONERS.

Aquestes  son unes quantes imatges de la inauguració que, ahir dimecres 30 d’ octubre al vespre, vam celebrar a la seu del Vallés del Col·legi d’arquitectes de Catalunya. Amb la presència de la majoria dels autors de les obres exposades i la presència d’alguns amics d’aquests i del centre, vàrem ser els primers en gaudir de veure part dels seus treballs del passat curs fora del entorn escolar i de la carpeta on estaven emmagatzemats i de fer petar la xerrada tot prenent un humil aperitiu.
Sempre és impactant veure les obres artístiques fixades en un entorn i espai diferent amb la perspectiva i distància que, normalment, no poden tenir.
Creiem que per qualsevol que es pugui apropar al 1 er. pis del carrer Colom, 114 de Terrassa, l’ estona emprada en veure aquestes diferents mostres del que s’ aprèn al nostre centre, li farà passar una estoneta fàcil, però us demanem que penseu en el que hi ha sota d’aquesta petita mostra que és, hores i hores d’ aprenentatge, creativitat, pràctiques, feina, dedicació, il·lusió i responsabilitat. Aquesta estoneta, és convertirà, aleshores, en admiració.
Per últim, volem agrair les facilitats del mon i  col·laboració de l’ ANTONI SOLÉ del COAC del Vallés i també de l’ alumne dels 3 er. curs d’art-gràfic JOAN CARLES CLAVERIA per fer, amb molt poc temps de reacció, els suports corporatius de l’ exposició, amb rapidesa i professionalitat.

Comments are closed.