Un logo per als 30 anys

Volem que el nostre 30è aniversari serveixi per posar en valor a la nostra comunitat educativa.

Us presentem el logo que ens acompanyarà al llarg d’aquest any de celebracions del nostre 30è aniversari. Un logo pensat per mantenir l’equilibri entre el passat i el present. Entre tradició i innovació. 

La imatge és, d’una banda, continuista. Conserva el nostre logo de sempre, sense cap alteració, afegint dos elements molt previsibles en identitats visuals d’aniversari: l’any de fundació i la xifra dels anys complerts. Alhora, el logo fa bandera del canvi, trencant amb els colors tradicionals de l’escola en el 30, el símbol principal. Perquè el 30 recollirà diferents il·lustracions d’exalumnes de totes les generacions d’Art Gràfic que han passat per l’escola.

Hi haurà, per tant, tants logos d’aniversari de la Joso de Sabadell com versions amb diferents il·lustracions. Un logo polimòrfic. Distint a cada notícia que publiquem, als perfils de les xarxes socials, als materials promocionals,… a tot arreu renovarem la il·lustració.

Contenim així al logo l’aposta de l’Escola Joso Sabadell per fer protagonista del 30è aniversari a la nostra comunitat educativa, present i passada. En aquest cas, exhibint amb orgull treballs d’exalumnes al logo. Però durant els propers mesos també donarem a conèixer altres iniciatives de reconeixement del professorat del centre o de l’alumnat actual, entre d’altres.

Quina millor manera de celebrar una fita tant important per nosaltres, que presumint de comunitat educativa? De la seva creativitat i del seu talent.

El logo és una creació de Mijuro, estudi d’il·lustració, disseny gràfic i fotografia conformat per tres exalumnes del centre: Miquel Àngel i Joan Carles Claveria, i Roger Surroca. Actualment, a més, el Roger és professor de Còmic-Manga infantil a l’escola i el Miquel Àngel ho és de disseny gràfic i de FOL a Art Gràfic. 

Passat i present. 


La il·lustració del logo d’aquesta entrada és obra d’Alex Mármol, exalumne de la 5a generació d’Art Gràfic.

1 comment

  1. Pingback: 30 anys! - Escola Joso SabadellEscola Joso Sabadell