La Joso Sabadell a la FanCon 2023

La FanCon, festival gratuït d’oci alternatiu, arriba a la seva 10a edició! I l’Escola Joso Sabadell estarà present amb stand propi i organitzant activitats.

Des de l’Escola Joso Sabadell tornem a participar enguany a la FanCon, a Palau-Solità i Plegamans. 

A l’stand de la Joso Sabadell, al Pavelló Municipal Maria Victor, trobareu alumnes i exalumnes venent les seves creacions i dibuixant en viu, durant tot el cap de setmana.

Divendres hi haurà la Paula Fernàndez i la Celia Montalbán. Dissabte la Rokushi i la M. Àngels Vilella. Diumenge el Gerard Babiloni i el Geray Serrano. I durant tot el cap de setmana la Maria Molina i la Sheyla Haddad.

També durant tot el cap de setmana, i al mateix pavelló, podreu veure una exposició de repàs dels nostres 30 anys d’història. Com hem fet en anteriors ocasions, les protagonistes de l’exposició seran obres d’exalumnes de l’escola. Qui millor que el talent d’elles i ells per explicar la trajectòria del nostre centre!

Dissabte, de 18h a 19h, i també al Pavelló Municipal Maria Victor, tindrà lloc un combat de dibuixants. Els valents i les valentes que es batran en duel seran la Gema Foz, el Miki Luque, la Rokushi i l’Oscar Sanchez. Presentarà la contenda la M. Àngels Vilella. Els i les artistes tindran 10 minuts per dibuixar conceptes a partir de propostes del públic, en versus d’un contra un.

Ja diumenge, de 12.30h a 14h, la Gema Foz impartirà un taller de dibuix de disseny de personatges, a l’Espai Jove l’Escorxador.

Us esperem a la FanCon! Divendres, dissabte i diumenge, d’11h a 22h. Podeu consultar tot el programa d’activitats aquí.

Comments are closed.