Wild Expo: Art Gràfic en Vinyetes

Les parets de The Wild TETE acolliran des de dissabte 23, i fins al 17 de novembre, un recull de pàgines de còmic d’exalumnes d’Art Gràfic de l’Escola Joso Sabadell.

Exalumnes del curs d’Art Gràfic de l’Escola Joso Sabadell exposaran pàgines de còmic que van dur a terme durant el seu temps d’estada a l’escola o durant els primers anys ja fora del nostre centre. 

Ho faran a les parets de The Wild TETE (plaça del Gas de Sabadell) en el marc de les Wild Expo, iniciativa coordinada per l’artista i promotor Xavi Valls que cerca posar en valor el talent artístic local. La inauguració tindrà lloc dissabte 23 de setembre a les 12h.

Imatge promocional de l’exposició, amb un fragment d’una pàgina de Lorena Calderón.

Durant aquest any de celebracions del nostre 30è aniversari hem dut a terme dues exposicions. Una a la FanCon de 2022, i que vam repetir a la fira Sakura Matsuri Sabadell, amb il·lustracions també d’exalumnes d’Art Gràfic. La segona a la FanCon d’enguany, amb un recull d’imatges per fer-se una idea de què vol dir haver viscut la Joso per totes i tots els profes i alumnes que ens han acompanyat durant aquest temps. Un petit bocinet de la nostra història.

En tots dos casos, també en aquest, el leitmotiv de les mostres ha estat el talent i la creativitat de les i dels nostres alumnes, professores i professors, perquè tenim clar que elles i ells són els protagonistes dels nostres trenta anys.

L’exposició es podrà visitar fins al proper 17 de novembre.

Us esperem dissabte!

Comments are closed.