Gema Foz i Eider Santos s’enduen premis al ‘Ciutat de Cornellà’

Aquest dissabte s’ha encetat la 39a Mostra del Còmic a Cornellà i, com ja és tradicional, s’ha fet al Castell de Cornellà amb el lliurament de premis del concurs ‘Ciutat de Cornellà’. Entre les persones guardonades hi tenim un parell d’exalumnes: Gema Foz i Eider Santos.

Gema Foz, que al juny va acabar els quatre anys d’Art Gràfic, ja havia obtingut un guardó a l’edició de l’any passat. Enguany s’ha endut una Menció per les seves pàgines ‘Adopta’m’, una tendra història de quatre planes sobre l’adopció de gossos i les poques oportunitats que tenen els que ja són  grans enfront dels cadells.

Eider Santos, qui malauradament no ha pogut assistir a l’entrega de premis, i també exalumni d’Art Gràfic, ha guanyat el premi a Millor Guió per la seva història ‘Cicatrices’. Un relat intimista i optimista  que explora les cicatrius, físiques i emocionals, relacionades amb una operació de mastectomia a la que se sotmet una persona trans no binària. 

Enhorabona! 🥳🏆

Comments are closed.